FAQ

Stämmer färgerna på sidan med färgen i verkligheten?

Olika skärmar kan återge färger på olika sätt. Det kan ibland medföra att färger kan upplevas olika i verkligheten än på din dator eller mobila enhet.

Går det att måla en möbel med era färger?

Det går bra att måla om en möbel med Loop men se alltid till att ytan är ren och grundmåla för att få ett bättre fäste och täckning. Du bör även lacka möbeln med flera lager klarlack för ett hållbarare resultat. Låt varje lager torka ordentligt mellan varje lager. Lika hållbar som möbelns original lack som oftast är en två komponents industrilack blir den dock inte. Om du ska måla om en yta med laminat tex många Ikea möbler så bör du först måla med en häftgrund, din lokala färghandel han hjälpa dig med det.
En burk räcker till ca 1,5kvm plan yta.

Går det att måla en cykel med era färger?

Det går bra att måla om din cykel med Loop men se alltid till att ytan är ren och slippa ner befintlig lack för att få ett bättre fäste. Du bör även lacka cykeln med flera lager klarlack för ett hållbarare resultat. Låt varje lager torka ordentligt mellan varven. Lika hållbar som cykelns original lack som oftast är en två komponents industrilack blir den dock inte.
En burk kan räcka till en cykel.

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket?

Om ett paket inte hämtas ut dras kostnad för frakt samt administrativa avgifter. Om ni inte vill ha varorna ni beställt så plocka ut dom och gör en vanlig retur för att undvika detta.

Hur gör jag en retur?

Returer skickas till paketets avsändare som är : Streetcorner.se, Rolfsgatan 7b, 21434 Malmö
Gå med paketet till ditt lokala Posten- eller DHL servicepoint. Du som kund bekostar själv returfrakten.

OBS! Lämna telefonnummer som vi kan nå dig på dagtid om vi har några frågor angående er retur.

Jag har frågor om min faktura

Vi är anslutna till Klarna som tar hand om vår fakturering vilket medför extra trygghet och säkerhet för dig som kund. Så Kundtjänst hanterar inga fakturor eller betalningar.
Fakturafrågor hänvisas till Klarna AB.

Telefon: 08-120 120 10
www.klarna.se

Jag har fler frågor

Har du andra frågor så är du välkommen att kontakta oss på kundtjanst@streetcorner.se