VAD VI PÅ STREETCORNER

BRINNER FÖR

Vårt team består av ett brett kontaktnät av konstnärer från hela världen som alla bidrar till vårt “Each one teach one“ koncept. Streetcorner arbetar utvecklande med graffiti workshops, omfattande projekt inom urbankultur, hållbar utveckling samt destinations utveckling. Vi brinner för att alla ska ha möjligheten att uttrycka sig i färg och form och att den offentliga miljön ska vara till för oss alla. 

Läsa mer om hur vi kan arbeta tillsammans nedan.

PROJEKT INOM URBAN KULTUR

Vi arbetar årligen med  projekt inom ny offentlig konst, eventkoordinering, ungt engagemang, folkbildning och föreningslivs främjande.

 

Har du en vision?

Inget projekt är för stort eller för litet - tillsammans skapar vi en färggladare framtid.

GRAFFITIWORKSHOP

Arbetar du inom skola, kommun, ett företag eller planerar du en minnesvärd möhippa eller barnkalas och vill testa på graffiti? Vi erbjuder graffitiworkshops från grundläggande till mer avancerad nivå. Streetcorner har konstpedagoger med lång erfarenhet inom pedagogik och urban konst som arbetar året om med workshops runt om i Sverige. Är ni intresserade av en workshop klicka på knappen nedan för kontakt!

TIDIGARE SAMARBETEN

FLUGGER FÄRG, RAMIRENT, HIGHLIGTS, GRAFFITIFRÄMJANDET, TRELLEBORGS MUSEUM, ART SCAPE FESTIVAL, SPOTIFY,  RÖDA STEN KONSTHALL, MODERNA MUSEET, KULTURSKOLAN, OCH MÅNGA FLER...