VAD VI ARBETAR MED PÅ STREETCORNER

Streetcorner arbetar utvecklande med graffiti workshop, omfattande projekt inom urbankultur samt hållbar utveckling. Vårt team består av ett brett kontaktnät av konstnärer från hela världen som alla bidrar till vårt “Each one teach one “koncept. Vi brinner för att alla ska ha möjligheten uttrycka sig i färg och form, samt att den offentliga miljön ska vara till för oss alla. 

Nedan kan du läsa mer om hur vi kan arbeta tillsammans

PROJEKT INOM URBAN KULTUR

Vi arbetar årligen med  projekt inom ny offentlig konst, eventkoordinering, ungt engagemang, folkbildning och föreningslivs främjande.

 

Har du en vision?

Inget projekt är för stort eller för litet - tillsammans skapar vi en färggladare framtid.

GRAFFITIWORKSHOP

Arbetar du inom skola, kommun, ett företag eller planerar du en minnesvärd möhippa eller barnkalas och vill testa på graffiti? Vi erbjuder graffitiworkshops från grundläggande till mer avancerad nivå. Streetcorner har konstpedagoger med lång erfarenhet inom pedagogik och urban konst som arbetar året om med workshops runt om i Sverige. Är ni intresserade av en workshop klicka på knappen nedan för kontakt!

TIDIGARE SAMARBETEN

FLUGGER FÄRG, RAMIRENT, HIGHLIGTS, GRAFFITIFRÄMJANDET, TRELLEBORGS MUSEEUM, ART SCAPE FESTIVAL, SPOTIFY,  RÖDA STEN KONSTHALL, MODERNA MUSEET, KULTURSKOLAN, OCH MÅNGA FLER...

org: 802496-3293

©2019 by Streetcorner.se. Proudly created with Wix.com