org: 802496-3293

©2019 by Streetcorner.se. Proudly created with Wix.com

 

PROJEKT INOM URBAN KONST

Vi arbetar årligen med flera större projekt som kan vara muraler, väggmålningar, arrangemang, festivaler mm. Under fliken PROJEKT kan ni se en del av vad vi tidigare har arbetat med. Har du en ide till ett projekt inom urban konst men vet inte riktigt hur du ska komma igång eller saknar artister eller projektledare? Vi är öppna för små till stora idéer och tillsammans kan vi alltid skapa någonting fantastiskt. Tillsammans gör vi ett färggladare Sverige.

 

GRAFFITIWORKSHOP

Arbetar du inom skola, kommun, en organisation eller är ett företag som vill testa på graffiti? Vi erbjuder graffitiworkshops från grundläggande nivå till mer avancerat. Vi på Streetcorner har konstpedagoger med lång erfarenhet inom pedagogik och urban konst som arbetar året om med workshops runt om i Sverige. Skulle ni vara intresserade av en workshop med oss så klicka på knappen nedan så bokar vi in ett möte!

 

TIDIGARE SAMARBETEN

FLUGGER FÄRG, RAMIRENT, HIGHLIGTS, GRAFFITIFRÄMJANDET, TRELLEBORGS MUSEEUM, ART SCAPE FESTIVAL, SPOTIFY,  RÖDA STEN KONSTHALL, MODERNA MUSEET, KULTURSKOLAN, OCH MÅNGA FLER...